Algebekæmpelse og -behandling af tag

Tilpassede algebebekæmpelse og -behandling af tag

Grundig og effektiv algebekæmpelse af tag

Hos VPS-Rengøring tilbyder vi tilpasset algebekæmpelse af tag i trekantområdet Jelling, Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens og de omkringliggende byer..

​Uanset om du er en privat kunde, eller du har en virksomhed, tager vi højde for dine ønsker og behov, når vi sammensætter et tilbud. Vores priser er gode, og kvaliteten er altid i top. Desuden har vi fokus på at være miljøbevidste, så vi bruger produkter, der ikke skader vores omgivelser.

​Derfor skal du vælge os

Når vi udfører rensning af tag, er vi altid meget grundige. Er taget plaget af alger, anvender vi algerens, der fjerner dem på en effektiv måde.

Tagrens kan være en stor opgave, hvis man ikke er professionel. Det kræver de rette redskaber og den rette ekspertise. VPS-Rengøring har eksisteret siden 2009, og vi har masser af erfaring indenfor bl.a. algebehandlinger af tag.

Hvornår skal du have udført algebekæmpelse af dit tag?

Alger kan med tiden føre til fugtskader, skimmelsvamp og råd i dit tag. De nedsætter dit tags levetid betydeligt, hvis de ikke bliver fjernet. Derfor skal du ikke vente for længe med at få lavet en algebehandling, hvis dit tag først er blevet ramt.

Hvis tilbyder også algerens på fliser og facader.

​Kontakt os og få et tilbud

Rensning af tag kan især være en oplagt del af forårsrengøringen, så dit tag fremstår flot og rent, når sommeren kommer. Vi udfører dog gerne algebehandlinger af tag hele året rundt.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud, hvor du kan nyde godt af en god pris.

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og fleksible løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.