Algerensning af bla. fliser

GODT SOM NYT

Algerensningudføres grundigt og professionelt på bla. fliser

Miljøvenlig algerens på fliser for private og erhverv

Har dine fliser brug for at få foretaget en professionel algerensning, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan hjælpe dig med opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos VPS Rengøring ApS tilbyder vi en miljøvenlig algerensning  af bla fliser for både privatpersoner og forskellige former for erhverv omkring trekantområdet i Jelling, Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre omkringliggende områder.

Hvad er algebehandling?

Algerensning er en behandling, der har til formål at fjerne alger fra en række forskellige overflader. Det kan for eksempel være alger på tag, fliser eller facaden, og det kan i så fald være nødvendigt med henholdsvis:

Under denne behandling kan der anvendes algefjerner, der har til formål effektivt at fjerne algerne fra de pågældende områder. Der kan dog være forskel på, hvordan rensningen foregår alt afhængigt af, om det drejer sig om fliserens eller rensning af tag og facader.

Kontakt os for at få en pris på algerensning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med fliserens, har du nogle spørgsmål omkring algerens, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud på behandlingen, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse angående rensning af fliser, og vi udfører grundig og professionel algerens for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i Fredericia, Horsens, Jelling, Kolding og Vejle samt i andre nærliggende områder. Skal vi også komme en tur forbi dig og udføre algerensning?

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og fleksible løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.