Erhvervsrengøring

VI LEVERER KVALITETSRENGØRING OG GOD SERVICE​

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet​

Har du brug for professionel og kvalitetsbevidst erhvervsrengøring? Hos VPS-Rengøring har vi specialiseret os i alle former for rengøring til erhverv, herunder kontorrengøring. Vi er lokalt fra Jelling og servicerer kunder i trekantområdet Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens og de omkringliggende byer.

Vi lægger vægt på at levere god service, høj kvalitet og klimavenlig rengøring. Samtidig har vi en fleksibel tilgang, hvor vi tilpasser os virksomhedernes individuelle og daglige behov.

Vi tilbyder tilpassede rengøringsløsninger

Vi løser alle opgaver inden for rengøring og vinduespolering for små og store virksomheder. Du vælger selv, hvordan og hvor ofte vi skal komme. De fleste virksomheder vælger en fast serviceaftale, men vi kan også udføre hovedrengøring ad hoc, hvis du foretrækker det.

Der er mange gode grunde til at vælge vores rengøringsfirma, hvis du har brug for professionel rengøring. Her kan bl.a. nævnes:

  • Vi tænker grønt og er miljøbevidste
  • Vores firma har eksisteret siden 2009
  • Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger
  • Vi er kendt for erhvervsrengøring i høj kvalitet
  • Vi er medlem af Danske Service
  • Vi har tegnet overenskomst

Der er flere og flere virksomheder, som har fokus på klima og miljø. Vi anvender naturligvis miljøvenlige produkter, men hvis du har særlige krav til f.eks. grønne eller svanemærkede rengøringsmidler, så efterkommer vi dine ønsker.

​Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores rengøringsfirma, vores ydelser og vores priser. Vi kommer også gerne ud til en snak og for at lave en opmåling. Samtidig råder og vejleder vi gerne, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning. Bagefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for erhvervsrengøring.​

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og fleksible løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.