Facaderensning

Frisk dit hus op med facaderens

Vi tilbyder grundig facaderensning

Facaden er det første man ser, når man kommer hen til et hus. Den har en kæmpestor betydning for hele husets samlede udseende. Uanset om det er dit private hjem eller den bygning, din virksomhed har hjemme i, er det vigtigt, at huset er pænt og indbydende.

VPS-Rengøring tilbyder facaderensning af dit hus omkring trekantområdet i Jelling, Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens og de omkringliggende byer.

Nyd godt af vores lange erfaring

Vi har mange års erfaring og har gennem årene taget kurser for at få mere viden og forbedre vores teknik. Derfor kan vi tilbyde grundig rensning af facader i den højeste kvalitet til en skarp pris.

Er din facade ramt af alger, sørger vi for at bruge algerens, så facadens levetid forlænges, og den også bliver pæn og algefri igen.

Få en billig pris på facaderensning

Hos VPS-Rengøring er vi kendt for vores tilpassede tilbud og gode priser. Vi sætter os ind i dine ønsker og behov og sammensætter en løsning, der passer præcis til dig.

Vi sørger også for at tilpasse facaderensningen efter dit skema, så vi ikke kommer og forstyrrer på et tidspunkt, der passer dårligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

En god facaderensning frisker dit hus op og gør det pænt, men den er også med til at vedligeholde det, så det fremstår flot og uden skader i mange år frem.

Vil du have et uforpligtende tilbud på facaderens? Så kontakt os i dag.

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og fleksible løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.