Effektiv rensning af fliser

FÅ BUGT MED ALGERNE PÅ DIT TAG

Miljøvenlig rensning af fliser

Professionel hjælp hvis terrassen har fået flisepest

Hos VPS-Rengøring udfører vi rensning af fliser i trekantområdet Jelling, Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens og de omkringliggende byer. Vi kommer både ud til private og til erhverv, og klarer store såvel som små opgaver.

Flisepest, som mere videnskabeligt korrekt hedder lav eller likener, er en svamp, der lever i symbiose med en grøn- eller blågrøn alge. Det kan give hvide pletter på dine fliser og med tiden ødelægge din terrasse eller din indkørsel. Heldigvis kan flisepest afhjælpes med en grundig fliserens.

Vi tænker grønt og sørger for at bruge miljøvenlige produkter i vores arbejde. På den måde skåner vi både hinanden og vores omgivelser.

​Når du får et tilbud om fliserens fra os, er det altid tilpassett efter dine eller din virksomheds behov. Vi sørger for at komme med en løsning, der passer ind i jeres planer og altid til en god og billig pris.

Hvornår har man brug for fliserens?

Rensning af fliser er ikke noget du skal udskyde for længe. Lige så snart du opdager, at dine fliser er ramt af alger, er det en god idé at reagere. Levetiden på din flisebelægning kan nemlig blive påvirket, hvis du venter for længe. Algerne slår rødder i dine fliser og gør det muligt for vand at trænge ned under dem. Det vil få fliserne til at løsne sig og ligge skævt.

Vi tilbyder også facaderens til at matche dine fliser.

Kontakt os for hjælp til rensning af fliser

Har du brug for hjælp til rensning af fliser, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en snak og giver et uforpligtende tilbud på vores gode priser.

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og fleksible løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.