Privatrengøring

VI HOLDER DIT HJEM RENT OG PÆNT

​Privatrengøring med øje for miljø og kvalitet

Overvejer du at bestille professionel privatrengøring af et rengøringsfirma? Hos VPS-Rengøring tilbyder vi professionel rengøringshjælp i private hjem, og vi holder også gerne din bolig pæn og ren. Derudover tilbyder vi privat hovedrengøring, som du kan bestille ad hoc.

Vi er beliggende i Jelling og kommer ud til boliger i trekantområdet – Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens og de omkringliggende byer.. Vores kunder kan altid se frem til, at vi leverer god service, høj kvalitet og stor miljøbevidsthed. Samtidig er vi fleksible, ligesom vi tilpasser os kundernes daglige og individuelle behov.

​Vælg en rengøringsløsning helt efter din ønsker

Vi tilbyder alle former for rengøring, og vi tilbyder også vinduespolering samt algerens af fliser, tage og facader.

Vi gør rent i hjem i alle størrelser, og det er helt op til dig, hvor ofte vi skal komme. Du kan med andre ord vælge lige præcis den rengøringsløsning, som passer bedst dig. Du kan f.eks. lave en fast serviceaftale med os, eller du kan vælge, at vi blot skal udføre hovedrengøring en gang i mellem.

Flere og flere ønsker at have fokus på klimaet og miljøet, og det gælder i høj grad også i forbindelse med privatrengøring. Vi tænker grønt og er altid miljøbevidste, men hvis du har helt særlige krav til f.eks. grønne eller svanemærkede rengøringsmidler, så klarer vi også det.

Vores startede i 2009, og i dag er vi kendt for vores kvalitetsrengøring og skræddersyede løsninger. Vi er medlem af Danske Service og har naturligvis tegnet overenskomst.

Hvad koster privatrengøring?

Vores priser for privatrengøring afhænger af dine ønsker. Nogle kunder ønsker, at vi blot tager os af de lidt tungere opgaver såsom toiletter, gulvvask og lignende. Andre ønsker, at vi også støvsuger, støver af og så videre. Atter andre ønsker, at vi ordner alt.

Kontakt os gerne for at få en snak om dine behov, og så sammensætter vi en løsning, der passer til dig og din bolig. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for rengøring.​

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og skræddersyede løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.