Vinduespolering til privat og erhverv

SKINNENDE RESULTATER

Vinduespudsning udføres med stor grundighed til privat og erhverv

Trænger vinduerne til at blive pudset, og kunne du tænke dig at få professionel hjælp til arbejdet, så er du kommet til det helt rette rengøringsfirma. Hos VPS Rengøring ApS tilbyder vi blandt andet grundig vinduespudsning for privat boligejere, hos forskellige former for erhverv og i boligforeninger. Vi gør rent i trekantområdet Jelling, Vejle, Kolding, Fredericia samt Brande, Give, Horsens og de omkringliggende byer.

Derfor skal du lade os stå for din vinduespolering

Der er mange gode grunde til, at du med fordel kan lade vores firma stå for din vinduespolering. Først og fremmest kan det være en god ide at vælge at få professionel hjælp, hvis du har en tendens til at glemme at pudse vinduerne, eller hvis det er en opgave, som du har svært ved at finde tid til i hverdagen.

Det kan også være, at vinduerne er et sted, som ikke er tilgænglig for dig, hvis der for eksempel er tale om en erhvervsbygning eller en etageejendom.

Når du vælger os som din vinduespudser, så kan du være sikker på at få:

  • Vinduespudsning udført med mange års erfaring
  • En tilpassede løsning
  • Vinduespolering med fokus på miljøet
  • Grundig og kvalitetsbevidst pudsning af dine vinduer

Vi er et rengøringsfirma, der har fokus på både miljø og bæredygtighed, og derfor anvender vi så vidt muligt grønne og svanemærkede rengøringsmidler.

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på grundig og miljøbevidst vinduespolering til en billig pris, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at sikre dig, at du får rene og skinnende vinduer.​

HVAD DER GØR OS UNIKKE

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder.
Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og fleksible løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.